公告 - 臺大學生

【轉知】美國天普大學3+2學碩士雙聯學位計畫線上說明會

美國天普大學3+2學碩士雙聯學位計畫
Temple Dual Bachelor's Master's Degree Program

此為校級雙聯學位計畫,由國際事務處承辦,本校學生須由國際事務處統一薦送。
申請辦法及相關規定,請見美國天普大學3+2學碩士雙聯學位計畫

線上說明會時間:2017年10月12日美國東岸標準時間上午8時

線上說明會報名網址→ RSVP HERE

Join the Dual Bachelor's Master's Degree (DBMD) Webinar
Want to save time and money while getting your Master's?
Learn about accelerated Master's degree options, scholarships, personalized application assistance, and life in Philadelphia!

更新時間: 2017 / 09 / 28